Kerst dinnershow op het water in Rotterdam

Bij deze kerst dinnershow is inbegrepen:

  • Uitgebreid Kerstdiner met amuse, voorgerecht, koud en warm buffet, dessert en bittergarnituur
  • Live Entertainment en animatie
  • Havencruise

Prijzen

Vivencia KerstshowTicket exclusief drankenarrangement € 82,50 p.p.
Ticket inclusief drankenarrangement € 102,50 p.p.
Kersttoeslag € 10,00 p.p.

Data Vivencia Kerstshow:
Donderdag 12 december 2019
Donderdag 19 december 2019

Hete Kerst-Dinnershow Kaapse Meisjes
Ticket exclusief drankenarrangement € 92,50 p.p.
Ticket inclusief drankenarrangement € 112,50 p.p.
Kersttoeslag: € 10,00 p.p. 

Data Hete Kerst-Dinnershow Kaapse Meisjes: 
Vrijdag 20 december 2019

Dinnershow Sterren op de Maas Kersteditie
Ticket exclusief drankenarrangement € 71,50 p.p.
Ticket inclusief drankenarrangement € 91,50 p.p.
Kersttoeslag: € 10,00 p.p. 

Data Sterren op de Maas Kersteditie:
Vrijdag 13 december 2019

Deze Speciale Kerst dinnershows op een partyschip in Rotterdam zijn te reserveren op de bovengenoemde data in december 2019.

Kerst dinnershow op het water in Rotterdam

Wilt u uw vrienden, collega's of klanten feestelijk onthalen tijdens de kerstdagen? Dan bieden wij tijdens de kerstdagen een sfeervolle en originele locatie, namelijk een dinnershow in Kerststijl op een Partyschip.

Met de kerst in Rotterdam

  Een winterse dag en in het hartje van de stad! Terwijl de wind door de stad raast en u uw jas nog wat dichter trekt, ligt de verwarmde boot voor uw gezelschap al klaar. Deze avond is er live entertainment in kerststijl, je kunt genieten van overheerlijke winterse gerechten en rondlopen om zo het uitzicht op de Rotterdamse Skyline te bewonderen. Geniet van de stad Rotterdam, gehuld in wintersferen, vanaf het water. U leert de stad op magische wijze kennen.

Kerstshow in Rotterdam beleven

Tijden:
19:30 uur Aankomst
20:00 uur Start van de feestavond
23:00 uur Einde avond

3 Thema's voor een geweldige avond

  Vivencia Kerstshow 

  Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is. Een cast van 8 personen, 4 Vocalisten een prachtig showballet, zeer veel glitter & glamour, 185 kostuums, meer dan 40 wereldberoemde hits waarbij de gelijkenis met de originele artiesten vaak subliem is,  razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat is wat Vivencia zo bijzonder maakt. De show bestaat uit 3 grote showblokken. Tussen de showblokken door geniet u van een 3 gangen diner en kunt u onbeperkt gebruik maken van het door u gekozen drankenpakket. Onze dj zorgt tijdens uw diner voor passende achtergrond muziek en na afloop van de show voor een after party. Kijk naar onze mooie show terwijl u vaart en u geniet van een 3 gangen diner.

  Ticket exclusief drankenarrangement € 82,50 p.p.
  Ticket inclusief drankenarrangement € 102,50 p.p.
  Kersttoeslag € 10,00 p.p.

  Data:Donderdag 12 december 2019
  Donderdag 19 december 2019

  Hete Kerst-Dinnershow Kaapse Meisjes

  Kom en beleef het meest pikante avondje van Rotterdam! Een nieuw programma over de Nachtclubs van weleer: Rotterdam Burlesque!  “Kaapse Meisjes” is een programma waarbij de kunst van de verleiding centraal staat, met een stoute knipoog naar de beroemste meisjes van Katendrecht. Duik onder in Rotterdam’s drijvende nachtclub en zorg voor ondeugende deining in de gladste, natste en gevatste Nacht Club Cruise van de Rotterdamse wateren. Een wervelende show gevuld met dans, zang en muziek wordt aan u gepresenteerd door diverse dames van plezier met elk hun eigen methodes om u ter vervoeren in deze nieuwste tijdelijke Nachtclub onder Rotterdam’s sterrenfirmanent. Chansonnière en diva extra-ordinaire La Sirene navigeert u met hartverwarmende “Kaapse Meisjes” langs  alle showtoppers met als eindbestemming een onvergetelijke nacht vol onzinkbaar entertainment! 

  Ticket exclusief drankenarrangement € 92,50 p.p.
  Ticket inclusief drankenarrangement € 112,50 p.p.
  Kersttoeslag: € 10,00 p.p. 

  Data:
  Vrijdag 20 december 2019

  Dinnershow Sterren op de Maas Kersteditie

  Uw gastheer en gastvrouw Michèl & Ann Sterren serveren met hun klasse, vriendelijkheid en doldwaze acties, muzikale gerechten om uw diner een extra dimensie te geven terwijl zij deze locatie onderzoeken op sterallures die mogelijk sterwaardig zijn. U maakt zelf een keuze uit een muzikaal mee zangendiner, aangevuld met interactieve bijgerechten. Daarnaast vindt u dagspecialiteiten op de menukaart die speciaal voor u enkel op deze bijzondere avond worden geserveerd. Naar eigen smaak kan zo elke tafel hun favoriete muzikale gerecht kiezen. Deze gerechten zullen geheel in stijl van het menu, geserveerd worden uit onze muzikale sterrenkeuken.  Dus help, doe, zing en dans mee op een muzikaal menu naar úw keuze, kies smaakvolle gerechten die u wil horen en verdien een ster voor ‘de Ameland’. 

  Ticket exclusief drankenarrangement € 71,50 p.p.
  Ticket inclusief drankenarrangement € 91,50 p.p.
  Kersttoeslag: € 10,00 p.p. 

  Data:Vrijdag 13 december 2019

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Aan boord van dit partyschip treft u een varend theater aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.

Faciliteiten

De dinnershows zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze dinershows. Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Een heerlijke rondvaart met eten, feesten en lachen.

Het Schip

De shows vinden plaats aan boord van een schip . Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat dit partyschip uniek is op het water. Aan boord van de Ameland bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een sensationele binnen hoogte van bijna 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord niet ontbreekt.Strak, nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, dit partyschip biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen.

Ligging

Dit partyschip ligt in de Parkhaven van Rotterdam. De haven is makkelijk bereikbaar en in de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.